Siirry suoraan sisältöön

KINO MARILYN

KULTTUURIKESKUS

Erikoisohjelmat

Ooppera & baletti elokuvissa

Syksy 2022

 
Liput 25€. Väliajalla kahvitarjoilu.
 
 
Tshaikovski: Pähkinänsärkijä su 11.12. klo 13 ja ti 13.12. klo 19
 
 

Tshaikovski: Pähkinänsärkijä

Ballet company of the National Opera of Ukraine

Kesto  97 minuuttia + väliaika

Kapellimestari Oleksiy Baklan

Rooleissa Oleksiy Kovalenko, Liudmyla Melnyk, Iuliia Moskalenko, Ielizaveta Gogidze, Iaroslav Tkachuck, Mykyta Sukhorukov

Synopsis

Vuoden 2022 Pähkinänsärkijä on maailmantilanteen huomioon ottaen merkittävä – se on Ukrainan kansallisoopperan baletin tuotantoa. 

Jouluaattona nuori tyttö Calara näkee unen… rakkaudesta, aikuisuuteen siirtymisestä, seikkailusta ja muutoksesta. Velho Dosselmeyerin lahjoittama pähkinänsärkijänukke ei olekaan aivan tavallinen nukke, vaan lumottu prinssi joka vie Claran seikkailuun joka voi olla vain unta. Vai onko sittenkään?

Tapahtumia

Pientä Laittoa – Maarit Peltomaan ja Juha Veijosen parisuhdekomedia.

Pe 9.12. klo 20
K18, 1h 30min sis. väliaika
Liput 25€

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Lissu päättää tarttua härkää, siis Masaa sarvesta… Siis sarvista.

Katsomossa tämän pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattaa. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua varsinkin, jos kumppani sattuu istumaan vieressä. Tervetuloa rohkeasti testaamaan. Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen eivät esittelyjä kaipaa. Heidät tunnetaan elokuva- ja TV- rooleistaan. “Miten upeaa dialogia teidän välillä, huh huh. Aivan kuin olisitte olleet 25 vuotta yhdessä. Niin hauska ja koskettava tarina. Moni kommentoi katsomossa, että tämähän oli kuin meillä kotona. Ihana oli lähteä teatterilta hymy huulilla, esityksestä jäi niin hyvä mieli.”


Esityksessä on väliaika ja anniskelu saliin.

Kirjakahvila

Loviisan kirjakahvila Kino Marilynissä lauantaisin klo 12-13.

3.12. Johanna Holmström: Handbok i klardrömmar (Förlaget). Intervjuare Thomas Rosenberg

Johanna Holmström, numera bosatt i Lovisa och senast uppmärksammad för romanen Själarnas ö (nu också på teater) och boken om Märta Tikkanen, har nyligen utkommit med ”Handbok i klardrömmar”. En ”briljant novellsamling” (Aftonbladet) och en ”ruskigt bra bok” (Svenska Yle) om skräck, människorelationer, ondska och överraskande kärlek.

Syksyn ohjelma

24.9. Annika Gustafsson-Flinck: Det lönar sig inte att tiga (Litorale).

29.10. Sanna-Mari Kunttu & Panu Kunttu. Kaikki luodon linnut. Kahden saaristotutkijan melontaseikkailu Pentti Linkolan jäljillä. (Otava). 

5.11. Merete Mazzarella: Den violetta timmen (Schildts & Söderströms). 

19.11. Janne Ora: Amsterdam blackout. (Arktinen banaani). 

3.12. Johanna Holmström: Handbok i klardrömmar (Förlaget).

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Ett samarbete mellan Lovisa stadsbibliotek, Lovisa kultur- och miljörörelse, Kino Marilyn och arbetsgruppen
Lovisa Bokcafé. / Järjestäjä Loviisan kaupunginkirjasto yhteistyössä Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliikkeen, Kino
Marilynin sekä Loviisan kirjakahvila-työryhmän kanssa.

Toimintaa tukee Svenska kulturfonden. / Sker med stöd av Svenska kulturfonden.

Tilaisuus on avoin ja maksuton, kahvila on auki. Kirjakahvilaan on mahdollista osallistua myös etäyhteyden päästä tai nauhoitteen katsoa myöhemmin Loviisan kirjakahvilan Youtube-kanavalla 

 
Lämpimästi tervetuloa mukaan! 
 
 

Tanssiopiston Joulumatinea ja Omat Polut su 11.12. klo 12

Liput 12€, lapset ilmaiseksi

Kesto n. tunti

Räiskyvä New Year’s Show Kino Marilynissä uutena vuotena!

Uudenvuoden pyhinä laulu raikaa ja tanssi vie Loviisan Kino Marilynissä kun Lovisa Operaförening palaa suositun uuden vuoden shown kera! Paikalliset laulajat, tanssijat ja muusikot valloitavat näyttämön ja yleisö saa nauttia ammattimaisesta
showsta! Tarjolla on musiikkia iskelmästä pop lauluihin ja uudempia klassikoita.

Tule viettämään vuoden vaihtumista parhaassa seurassa Kino Marilynissä!

Näyttämöllä nähdään laulaja Maria Linde, lauluryhmä Lovisette (Tove Matsinen, Linda Slätis, Patrick Eriksson ja Mika Vuojärvi), tanssijat Amandine Doat ja Beniamino Borghi jotka vastaavat koreografioista sekä tanssijalupaukset Eevi
Mäkelä, Pihla Heikkinen ja Elli Järvinen. Kapellimestarina toimii Tomas Takolander ja orkesterissa mukana paikallisia ammattimuusikoita Uudeltamaalta.

Esitykset perjantaina 30.12. klo 17.30 ja lauantaina 31.12 klo 17.30 ja klo 20.00 (K18). Ikäsuositus yli 6 vuotta.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 14.11.2022 klo 10.00. Lippuja voi varata Kino Marilynin kautta sivuilta www.kinomarilyn.fi tai puhelimitse 050 306 4196. Liput tulee lunastaa Kino Marilynista kahden viikon sisällä varauksesta.

Liput 35€ + palvelumaksu 2,5€ / 15€ (alle 15v) + palvelumaksu 2,5€. 
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Festlig New Year’s Show på Kino Marilyn under nyårshelgen!

Under nyårshelgen flödar sången och dansen igen på Kino Marilyn då Lovisa Operaförening återkommer med den populära nyårsshowen! Lokala sångare, dansare och musiker intar scenen och publiken får njuta av en proffsig show med
musik av alla de slag, från klassiska schlagerlåtar och popvisor till nyare örhängen.

Kom med och välkomna det nya året i gott sällskap på Kino Marilyn!

På scenen uppträder sångaren Maria Linde, sånggruppen Lovisette (Tove Matsinen, Linda Slätis, Patrick Eriksson och Mika Vuojärvi), dansarna Amandine Doat och
Beniamino Borghi som gör koreografierna samt dansarna Eevi Mäkelä, Pihla Heikkinen och Elli Järvinen. Som kapellmästare fungerar Tomas Takolander och orkestern består av proffsmusiker från östra Nyland.

Föreställningarna är fredagen den 30.12.2022 kl.17.30, lördagen den 31.12.2022 kl.17.30 och 20.00 (K18). 18 års åldersgräns vid den senare föreställningen, utskänkningstillstånd i salen. Föreställningen pågår max 1h 30 min (utan paus). Åldersrekommendation över 6 år.

Biljettförsäljningen börjar måndagen den 14.11.2022 kl. 10.00. Biljetter kan bokas via webbsidan www.kinomarilyn.fi eller per telefon 050 306 4196. Biljetterna bör lösas ut på Kino Marilyn (Drottninggatan 17, 07900 Lovisa)
inom 2 veckor från bokningen och senast 29.12.2022

Biljettpris 35 € + serviceavgift 2,50 € / 15 € (under 15 år) + serviceavgift 2,50 €.
Rätten till ändringar förbehålles.