Siirry suoraan sisältöön

KINO MARILYN

TURVALLISESTI ELOKUVIIN

Olemme auki normaalisti, eikä voimassa ole yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia.

Muistutamme tulemaan elokuviin vain terveenä. Muistathan hyvän käsihygienian ja turvavälit.

Tervetuloa elokuviin turvallisesti.

INFO

Kassa ja maksutavat

Kassat avataan viimeistään noin 15 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. 

Otamme vastaan varauksia verkkopalvelumme kautta sekä puhelimitse 050-3064196.

Näytöksiin voi varata lippuja noin viikkoa etukäteen.

Maksutapoina hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartumin, Edenredin, Eazy Breakin sekä E-passin kulttuuriedut.
Verotusedun ohjeiden mukaisesti näillä palveluseteleillä voi ostaa ainoastaan henkilökohtaisen näytöslipun tai henkilökohtaisen kertasarjalipun.

Saavutettavuus

Elokuvateatteriin pääsee pyörätuolilla takaovesta. Sisäpihalla on ramppi jota pitkin pääsee kulkemaan rollaattorilla ja pyörätuolilla.

Takaoven avaus pyytämällä kassalta. Salissa pääsee vapaasti kulkemaan pyörätuolilla. WC:t eivät sovi liikuntarajoitteisille. Takimmaisilla riveillä on runsaasti jalkatilaa.

Suurimmasta osasta elokuvia on mahdollisuus saada kuvailutulkattu versio. Järjestämme näytöksiä satunnaisesti sekä pyynnöstä.

Yksityisnäytökset ovat mahdollisia myös erityisryhmille.

Leffaherkut

Kioskissamme on myynnissä virvoitusjuomia, pillimehuja, poppareita, pekonisnacksejä, karkkipusseja, suklaapatukoita, sipsejä, pähkinöitä ja karkkiaskeja. 

Kahvikoneestamme saat teeveden ja suodatinkahvin lisäksi erikoiskahveja sekä kaakaota.

Meillä on myös anniskeluoikeudet aulatiloissa sekä salissa K18-tilaisuuksissa. Valikoimistamme löytyy oluita, siideriä, breezeriä, lonkeroa, kuohuviiniä sekä puna- ja valkoviiniä.

Elokuvaliput

Elokuvaliput maksavat pääsääntöisesti 12€. Lastenelokuvien liput maksavat 10€. Alennuslippuja meillä ei ole käytössä, mutta sarjalipuilla säästää n. 20%.  Ryhmille voi pyytää tarjousta lippujen hinnoista.

Lahjaliput

Lahjalippuja on saatavilla haluamallesi summalle. Lahjalippu toimii kuten lahjakortti eli on maksetun summan arvoinen. Lipusta ylijäävän osuuden voi käyttää herkkuihin. Suosittelemme lahjaksi vähintään 15€ lahjakorttia, joka riittää varmasti kaikkiin elokuviin.

Sarjaliput

Aikuisten 5-kerran sarjalippu 50€ (norm.60-70€), lasten 4-kerran sarjalippu 36€ (norm.40€-48€). Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää vaikka koko perhe.

3D-elokuvat

3D-lisä 2€.
3D-lisää ei veloiteta sarjalippua käytettäessä.

Yritysmyynti

Yritysmyyntiä, tilausnäytöksiä, auditoriotilojen/salin vuokrausta ja muita asioita koskevissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme. Sali soveltuu erilaisten kokousten, koulutusten ja seminaarien pitämiseen. Saliin mahtuu n. 200 henkeä.

Aulatilassa onnistuvat kahvitilaisuudet, ruokailu ja pienemmät kokoukset. Meillä on myös anniskeluoikeudet aulatilassa sekä salissa K18-tilaisuuksissa. Aulatilassa on istuma/pöytäpaikkoja n.30 hengelle.

info[at]kinomarilyn.fi
050-3064196

Yksityisnäytökset ja kokoukset

Elokuvateatteri Marilyn muuntautuu helposti myös kokous- ja seminaaritiloiksi. Nykyaikaisen tekniikan avulla kokousmateriaalin esittäminen käy vaikka suoraan omalta kannettavalta tietokoneelta tai muistitikulta. Käytössä on myös mikrofoni ja äänentoisto.

Järjestämme yksityisnäytöksiä toiveidenne mukaisesti. Yksityisnäytökset 12€/henkilö, minimi 120€.  Lasten syntymäpäiväpaketti 200€ (sis. yksityisnäytöksen liput, popparit ja limut 10 hengelle). 

Tilat sopivat suuremmallekin porukalle, salissa on 177 paikkaa. Järjestämme kokoustarjoilut aina kahvista lämpimään ruokaan. Meillä on myös anniskeluoikeudet aulatiloissa sekä salissa K18-tilaisuuksissa.

Lisätiedot ja tiedustelut:
 info[a]kinomarilyn.fi
050-3064196

Konsertit ja näytelmät

Kulttuurikeskus Marilyn soveltuu mm. konserttien, tanssiesitysten ja teatteriesitysten järjestämiseen. Vuokraamme tilaa omien tapahtumien järjestämiseen ja järjestämme myös itse konsertteja ja teatteriesityksiä. Salin etuosassa on n. 5m*15m kokoinen esiintymislava. Salista löytyy valotekniikka sekä äänentoisto. Elokuvaprojektorin avulla voidaan esityksen aikana heijastaa screenille kuvaa/videota äänten kanssa.

Tilat sopivat suuremmallekin porukalle, salissa on 177 istumapaikkaa + aitiot.

Järjestämme tarjoilut aina kahvista lämpimään ruokaan. Meillä on myös anniskeluoikeudet aulatiloissa sekä salissa K18-tilaisuuksissa.

Lisätiedot ja tiedustelut:
 info[a]kinomarilyn.fi
050-3064196