KORONA

Pyydämme että tulet näytöksiin vain terveenä. Pesethän kätesi tullessasi ja käytät käsidesiä.

Meillä on joka toinen penkkirivi pois käytöstä ja lisäksi toivomme, että jätätte 2-3 tyhjää penkkiä muiden seurueiden väliin.

Turvavälien ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi myymme toistaiseksi lippuja vain rajoitetun määrän per näytös.

Olemme myös tehostaneet siivousta. Tevetuloa elokuviin turvallisesti.

Yksityisnäytökset perheille ja kaveriporukoille alkaen 60€. Max 10 henkeä. Varaukset 050-3064196.


KASSAT AVOINNA

Teattereiden kassat avataan noin 20 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. Näytösten aikana kassat ovat auki vaihtelevasti.

Otamme vastaan varauksia verkkopalvelumme kautta.

Näytöksiin voi ostaa lippuja noin viikkoa etukäteen.

Maksutapoina hyväksymme käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartumin, Edenredin, Eazy Breakin sekä E-passin maksutavat.
Verotusedun ohjeiden mukaisesti näillä palveluseteleillä voi ostaa ainoastaan henkilökohtaisen näytöslipun tai henkilökohtaisen kertasarjalipun.


LAHJA-, SARJA- JA YRITYSLIPUT

Lahjaliput

Saatavilla haluamallesi summalle. Toimii kuten lahjakortti eli on maksetun summan arvoinen. Lipusta ylijäävän osuuden voi käyttää herkkuihin.

Yritysliput

Yritysliput myydään min. 10kpl erissä, kysy tarjous määrättyyn elokuvaan info[a]kinomarilyn.fi

Sarjaliput

Aikuisten 5-kerran sarjalippu 50€ (norm.60-70€), lasten 4-kerran sarjalippu 36€ (norm.40€-48€).


SAAVUTETTAVUUS

Elokuvateatteriin pääsee pyörätuolilla takaovesta. Sisäpihalla on ramppi jota pitkin pääsee kulkemaan rollaattorilla ja pyörätuolilla.

Takaoven avaus pyytämällä kassalta. Salissa pääsee vapaasti kulkemaan pyörätuolilla. WC:t eivät sovi liikuntarajoitteisille.

Takimmaisilla riveillä on runsaasti jalkatilaa.

Suurimmasta osasta elokuvia on mahdollisuus saada kuvailutulkattu versio. Järjestämme näytöksiä satunnaisesti sekä pyynnöstä.

Yksityisnäytökset ovat mahdollisia myös erityisryhmille.

YRITYSMYYNTI

Yritysmyyntiä, tilausnäytöksiä, Auditoriotilojen/salin vuokrausta ja muita asioita koskevissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme.

info[at]kinomarilyn.fi
050-3064196


3D-ELOKUVAT

3D-lisä 2€. Ei veloiteta sarjalippua käytettäessä.


Yksityis- ja yleisötilaisuudet

Elokuvateatteri Marilyn muuntautuu helposti myös kokous- ja seminaaritiloiksi. Täysin digitaalisen elokuvateatterijärjestelmän avulla kokousmateriaalin esittäminen käy vaikka suoraan omalta kannettavalta tietokoneelta. Käytössä on myös langaton mikrofonijärjestelmä.

Järjestämme yksityisnäytöksiä toiveidenne mukaisesti, esim. lasten syntymäpäiväpaketti 200€ (sis. yksityisnäytöksen liput, popparit ja limut 10 hengelle).

Tilat sopivat suuremmallekin porukalle, salissa on 177 paikkaa. Järjestämme kokoustarjoilut aina kahvista lämpimään ruokaan.

Lisätiedot ja tiedustelut:

info[a]kinomarilyn.fi
050-3064196